top of page

dakgoten

dakgoten / regengoten van pvc of staal

Met een Plastmo en Plastal dakgoot koopt u een betrouwbaar werkend afwateringssysteem dat rekening houdt met de thermische natuurlijke uitzetting van het materiaal. In onze dakgootsystemen zijn de modernste technieken toegepast waardoor ook bij temperatuurverschillen de volledige waterdichtheid van de goot is gewaarborgd. Op grond van de modernste materiaalsamenstelling wordt de uitzetting in de lengte tot een minimum beperkt waardoor afgezien kan worden van lekkage gevoelige rubberen dichtingen. Dankzij deze eigenschappen is het mogelijk om ook bij niet typische dakconstructies voor een waterdichte afwatering te zorgen. Bijvoorbeeld in combinatie met onze dakplaten. 

Halfronde dakgoten van PVC (mastgoot) worden vaak geplaatst op een tuinhuis, terrasoverkapping of carport. Is in verschillende lengtes verkrijgbaar en makkelijk op maat te maken en eenvoudig te monteren. Plastmo dakgoten zijn verkrijgbaar in 3 diameters en verschillende kleuren.

Halfronde dakgoten van verzinkt en staal voorzien van een 50 µm Pural kleurcoating. Deze hoogwaardige coating is zeer goed kleurbestendig en beschermd de stalen dakgoot tegen roest en extreme weersinvloeden. Plastal dakgoten zijn verkrijgbaar in 2 diameters in de kleuren grafietgrijs of bruin.

bottom of page