top of page

lichtstraten

gebogen lichtstraten

Lichtstraten voor daglichttoetreding in daken van industriehallen, agrarische gebouwen, opslagloodsen, magazijnen etc.. Ook worden deze lichtstraat elementen toegepast voor het bouwen van een droogloop, boogcarport, terrasoverkapping, bootsoverkapping, fietsenstalling, vijveroverkapping.

ALUMON lichtstraat met een zelfdragende aluminium contructie en meerwandige polycarbonaat kanaaplaten van 10 mm dik in de kleur helder, opaal en warmtewerden opaal, met een dagmaat van 1000 tot 4500 mm breed.

STABILIGHT lichtstraat van thermisch voorgebogen meerwandige polycarbonaat profielplaten van 10 mm dik en met een maximale dagmaat van 1000 tot 2200 mm breed.

ATLAS lichtdoorlatende veestalbeugel lichtstraat / lichtkoepel is een traditionele licht- en ventilatienok voor veestallen. Deze veestalbeugel lichtstraat is verkrijgbaar met 1,2 mm dik glashelder Pettalite (PET) of met 1,3 mm vezelversterkt vlak polyester. 

HMG XL lichtstraat van thermisch voorgebogen enkelwandig of dubbelwandig glasvezelversterkte polyester profielplaten met een maximale breedte van 1000 tot 6600 mm.

bottom of page