top of page

profielen voor

kanaalplaten

glasprofielen voor kanaalplaten en glas

Profielen voor het maken van een lichtdoorlatende dakbedekking van een terrasoverkapping, veranda, serre of carport met meerwandige kanaalplaten of glasplaten. Wij bieden daarvoor verschillende profielsystemen aan. Deze profielen zijn niet zelfdragend.

kunststof profiel

Het kunststof profielsysteem ZEVEN is een zeer sterk profielsysteem voor de montage van 10 en 16 mm kanaalplaten. Dit systeem wordt gemaakt van PVC in kozijn kwaliteit en is eenvoudig in elkaar te klikken. Een compleet koppelprofiel bestaat uit twee delen (links en rechts). Voor de buitenste profielen zijn randprofielen . Het profiel is 7 cm breed waardoor de kanaalplaten extra diep en stevig in de profielen zitten. Het is een ideaal profielsysteem om voordelig een dak met polycarbonaat kanaalplaten te maken.

aluminium profiel

In aluminium zijn twee verschillende profielsastemen verkrijgbaar. Het DUO profielsysteem is 6 cm breed en volledig van aluminium met afdichtrubbers. Hier wordt het bovenprofiel op het onderprofiel geschroefd. Het DUO profiel is een hoogwaardig profielsysteem voon 10 en 16 mm kanaalplaten.
 
Het profielsysteem MENDIG  is ook 6 cm breed en bestaat uit een aluminium of kuntstof onderprofiel, een kunststof afstandsprofiel en een aluminium bovenprofiel. Dit systeem wordt eenvoudig in elkaar geklikt. MENDIG glasprofielen zijn geschikt voor kunststof platen van 6 tot 34 mm dik en voor glas. Door de thermische onderbreking van het afstandsprofiel is dit profielsysteem ook geschikt voor gesloten ruimtes, zoals een serre.

bottom of page