top of page

stabipol golfplaten

Het alternatief op de traditionele vezelcementplaten 

STABIPOL golfplaten 177/51 worden gemaakt van glasvezelversterkt polyesterhars; zijn volledig gekleurd en laten geen licht door. STABIPOL golfplaten hebben het zelfde profiel als de bekende vezelcement golfplaten maar wegen veel minder (slechts 3,5 kg/m²) en leveren wij in plaatlengtes tot maximaal 7,5 m. Hierdoor kunt u deze golfplaten snel en eenvoudig monteren en kan de onderconstructie minder stabiel en daardoor voordeliger zijn als bij de traditionele golfplaten. STABIPOL golfplaten hebben een hoogwaardige UV-bescherming, zijn zeer goed resistent tegen chemische stoffen en daardoor uitstekend geschikt voor stallenbouw.

STABIPOL LT 76/18 heeft een kleiner profiel en is in 3 mooie kleuren verkrijgbaar.oor het lichte gewicht, de extra breedte van 1200 mm en standaard lengtes van 2000 en 3000 m is STABIPOL LT uitermate geschikt voor een terrasoverkapping, veranda, carport, droogloop of materiaaloverkapping.

 

Deze Platen leveren wij in heel Nederland en Vaanderen aan bouwbedrijven, overheden, ZZPers, zakelijke en particuliere eindklanten. Klik op de afbeelding voor meer informatie en prijzen.

bottom of page