top of page

veestalnok

gebogen licht- ventilatienok

Een ATLAS lichtdoorlatende veestalbeugel lichtstraat / lichtkoepel is een traditionele licht- en ventilatienok voor veestallen. Deze veestalbeugel lichtstraat is verkrijgbaar met 1,2 mm dik glashelder Pettalite (PET) of met 1,3 mm vezelversterkt vlak polyester dakplaten. Pettalite heeft aan 1-zijde een UV bescherming en is slagvast, heeft een zeer goede chemische weerstand en een goed brandgedrag. De polyester vlakke rol is voorzien van een melinex protectie film die de plaat tegen weersinvloeden beschermt en de plaat optimaal glad maakt waardoor vervuiling zo veel mogelijk wordt tegen gegaan.
 
De aluminiuim veestalbeugels zijn verkrijgbaar in 2 modellen. Model 1060 (kleine beugel) bestaat uit aluminium onder- en bovenbeugels incl. rvs-parkers en heeft een radius van 560 mm. Model 1380 (grote beugel) bestaat uit aluminium uit onder- en bovenbeugels met een koppelstang en rvs-parkers met een radius van 750 mm.
 
Voor het begin en aan het einde van de ventilatienok zijn polyester kopschotten in de kleur lichtgrijs (RAL 7038) verkrijgbaar met een hoogwaardige UV-beschermende gelcoat. Deze kunststof kopschotten worden tussen de beugel en de dakplaat gemonteerd.

bottom of page